Kategori: Asiatiske

tone damli aaberge utro syden sex

midt under innspillingen. Selv mener jeg at lettbeinte kjendiser, som har tjent godt på nettopp å være private, skal være forsiktige med å saksøke andre. Historiene forsvant med tiden og suksessen, men tro ikke at det ikke skjedde noe i mellomtiden. Men hvis du tenker deg godt om, er det kanskje ikke så overraskende likevel. Det beste er at musikken går dritbra og at jeg har fokus på det. Og kan i det hele tatt en person, som har fremstått såpass privat i mediene som Tone Damli Aaberge, forlange noe som helt i forhold til hva andre skal kunne mene om henne? Mange mener også at det er betenkelig at velstående personer, med råd til det beste advokatene, skal kunne bruke rettsvesenet til å stoppe friske ytringer de ikke liker.

Se Tones puppeglipp: Tone damli aaberge utro syden sex

Og da Se og hør kontaktet Christer over SMS, skrev han tilbake: Det er veldig slutt! Men mange er også redde for å si for mye, av redsel for å bli saksøkt av de pengesterke kjendisparet. Ord rett fra Christian Burmeister sin blogg og et bevis på at ingenting forsvinner fra nettet når Google har buffret ned siden. Video originally published on on - OI, HER detter visst ALT UT: Tone Damli Aaberge fikk oppleve en puppeglipp under innspillingen av den nye dokumentarserien om henne. Jeg har heller ingen ønsker om å spolere forholdet mellom ham og kjæresten. Kanskje den kan vere med på å friske opp ein ellers grå mandag? Tone sa bare uker før bruddet: Vi er ikke kjærester! Pressen holdt dette skjult frem til mandag, ettersom siste episode av TV2 sin serie om Tone Damli hadde siste episode på lørdag. Im not a homewrecker, så nå som det er slutt mellom Aksel og Tone, kan jeg fortelle dere det jeg visst i en god stund.

Videos

Reality porn from the red light district in A dam. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the. Det ble lenge spekulert i media om Tone og Saade hadde en liten ting. Se og hør skrev: Bruddet kommer svært overraskende på mange. Da Tone deltok og kom på andre plass i Idol, ble det raskt kjent at hun allerede hadde vært meget aktiv i sengen til tross for sin lave alder. For har man selv søkt seg inn i offentlighet, ja, så må man også finne seg i negative kommentarer og spekulasjoner rundt egen person. Likevel er vi nødt til å leve oss ordentlig inn i dansen. RAW Paste Data, usensurert blogginnlegg Tone Damli Aaberge Christian Burmeister Aksel Hennie - Sannheten bak hvorfor det ble slutt mellom Aksel og Tone. Forholdet har vært på kanten en god stund, og Tone flyttet ut for 10 dager siden. Det fikk glasset til å renne over. Aksel har også hatt seg med Lene Nystrøm tidligere kjent som Aqua Lene.

Tone damli aaberge utro syden sex - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *