Kategori: Asiatiske

vi menn piken 2004 lårhøye støvletter

LilleFrekke - To av årets finalister til LilleFrekke - 3 av kandidatene til Magasinet, vi Menn har nå sin årlige kåring. Vi Menn Piken og siden to av finalekandidatene har vært med oss på shoot tidligere i år, må vi heie litt ekstra på Lene og Tina. Lene Antonsen, aka lurelene91, har vært med oss på shoot to ganger, den første ganske tidlig på året hvor vi var. Nå er det tid for kåring. Vi Menn Piken 2015. Vi, menn, piken 2015 har Som tidligere år er det også denne gangen plukket ut 10 kandidater og det gleder oss å se at tre av disse har vært på shoot for oss. Nedenfor ser du bilder disse jentene har tatt med LilleFrekke antrekk. Produktlinker finnes under bildene. Susanne var en av jentene som nylig var med oss på en shoot hos fotograf Tore Hansen i Porsgrunn.

Videos

Hope you enjoy. Denne sesongen kommer «alle» til å kle seg i semsket skinn, slengbukser, flagrende skjørt og kjoler for ikke å snakke om it-plagget ponchoen. Kle deg ton-i-ton i en dempet fargepalett som mørkeblått og sort, tipser Bruvik. Front Society, kr 2500. Foto: foto: Stella Pictures, Getty Images stylingtips (f.v. Lårhøye støvletter kan være vanskelig å gå i, også de uten hæler, forteller Einarsdottir.

Vi menn piken 2004 lårhøye støvletter - Susanne, Vi

Jeans fra 2nd One, kr 599. Foto: foto: produsenten - Er du formfull kan du gå for et par støvletter i en mørk farge som sitter rett over kneet, tipser Ida Einarsdottir, moteblogger og redaktør for. Det er ikke alle som passer til alle klær, og det er viktig å huske på når man har sånne klær (sko) som det der. Her kan du for eksempel style dem sammen med en enkel bomullsgenser med lange ermer og en jakke over skuldrene for en kul og oppdatert look. Ifølge stylist og motejournalist Ingrid Bruvik, krever de lårhøye støvlettene en viss mengde klær. Med 70-tallet sterkt i trendbildet, er også de lårhøye støvlettene tilbake for fullt med it-girls som Chiara Ferrangi, Kylie Jenner og Cara Delevingne i spissen, sier Ida Elise Eide Einarsdóttir, moteblogger og redaktør for. Du kan også bruke skinnstøvlettene sammen med et skinnskjørt, men velg en overdel som skaper balanse i antrekket. Dropp altfor høy hæl, eirik Mogseth, stylist og faglærer ved SoFI (School of Fashion Indusrty) påpeker at du heller ikke trenger å velge de støvlettene med høyest hæl. Lille Vinkel Sko, kr 1998. Veske fra Becksöndergaard, kr 1599.

Vi menn piken 2004 lårhøye støvletter - To

Han mener at et par støvletter i mørkebrunt også kan være et flott fargevalg. Lårhøye støvletter fra Bianco, kr 1599. Skal du bruke dem sammen med et skjørt, bør du passe på at glippen mellom skjørt og støvletter ikke blir for stor, sier Bruvik. Denne trenden kommer og går, men nå er de tilbake mer og mer i ulike former, materialer og farger, sier Eirik Mogseth, stylist og faglærer ved SoFI (School of Fashion Industry). Skjørt fra Dry Lake, kr 699. Bruk en gratis sex treff sensuell massasje oslo ullgenser for en avslappet og kul hverdagsstil. Har selv aldri prøvd sånne, så vet egentlig ikke om jeg hadde likt det på meg selv, men det viktigste er jo at du selv trives med dem, og du selv føler deg sexy, for da utstråler du sexy og da blir du sexy. H M, kr 1299. Einarsdóttir tipser om at du alternativt kan bruke stoffer som kasjmir eller silke. Riktig styling: Modell Emily Ratajkowski kombinerer støvlettene med en langermet kjole. Einarsdottir stemmer i: - Style med en bukse i samme farge og en overdel som går akkurat rett under hoften for å skape en strømlinjeformet figur, eller gå for en underdel og overdel i samme farge. Har du for eksempel en smal midje kan du fremheve dette ved å bruke et belte i livet. Det er spesielt en tommelfingerregel du bør kjenne til. Det er ikke sant! Plagg i samme farge vil også ha en forlengende og slankende effekt. Stylist og motejournalist Ingrid Bruvik mener at alle har noe de kan fremheve. Bluse fra Cubus, kr 299. LÅRHØYE STØvletter: Øverst fra venstre: Din Sko, kr 599. Eirik Mogseth, stylist og faglærer ved SoFI (School of Fashion Industry trekker frem Kate Moss og Miroslava Duma som kjendiser som klarer å balansere antrekkene perfekt. For å tone ned den sexy looken, kan du kombinere skoene med enkle hverdagsplagg, som for eksempel en jeans og en klassisk skjorte eller trendy pologenser, eller sammen med en søt, langermet kjole med print. Foto: foto: Getty Images. En av høstens største trender er 70-tallet. Synes du skinn kan bli litt for dramatisk, kan du bruke de lårhøye støvlettene sammen med mykere materialer. vi menn piken 2004 lårhøye støvletter

Vi menn piken 2004 lårhøye støvletter - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *