Kategori: Fisting

beste vibrator hårete damer

nå puler du med en mann for første gang, Ylva! Jeg skrur på litt mere varmt vann, jeg! Men jeg måtte holde det hemmelig det må dere også for han har ikke fridd til henne ennå. Og så mumlet han inn i munnen min mens han kysset meg ta av deg den T-skjorten, Ylva og bh-en, sånn at jeg kan sprute på de nydelige puppene dine isteden! Pappa Vermund, begynte hun, vi vil gjerne veldig, veldig gjerne at du bader oss sånn som første gang vær så snill? Fjorten-femten år, hadde jentene sagt, «og hun holdt bedre orden på de slemme guttene enn det frøken Moen klarte» hadde Marte sagt. Så da bare MÅTTE jeg «massere» meg selv et helt annet sted! Han var til og med frekk nok til å smile og blunke til meg. Vermund ble rent imponert over hvor rolig, voksent og modent hun snakket. Pikken hadde jeg jo sett før, men ikke de store, hårete ballene hans altså testiklene, som de egentlig heter. Det kilte i hele kroppen min! Populær, ny, lengst, lengde0-5 min5-20 min20-40 min40-60 min60-90 min 90 min. Forresten ante jeg ikke om han hadde jobb engang! Vermund åpnet munnen for å si noe, men Marte dekket fort over den med hånden. Da må du gi oss oppskriften på det også, Rannveig! Vi vet det også, så det vil si Rannveig sa for noen uker siden at hun var nesten helt sikker på at hun ville bli prestefrue snart! Han trakk den slanke jentungen opp til seg og tørket ansiktet hennes med teppet. Han var frekk, selvfølgelig, men hendene hans lå bare lett på skuldrene mine, og han gjorde ikke noe mer enn å stryke litt frem og tilbake over nakken min, da kilte det litt ekstra, og jeg kunne ikke holde meg fra å knise litt. Jeg hadde jo ant det lenge, men nå visste jeg det plutselig helt sikkert! Og da han nådde nedenfor midjen, flyttet hun bena ørlite grann fra hverandre, for å gi den store hånden hans plass mellom dem. Nesten to tusen for kanskje bare to minutters «jobb» eller «blowjob som jeg senere lærte at det het, hehehehe! Se på meg, Vermund! Jeg ble liggende lenge oppå onkel og puste som en hval! Værsågod, sitt ned, unge dame.

Beste vibrator hårete damer - Fitte

Og det var jeg også selv om jeg ikke har innrømmet det før NÅ! Vermund reiste seg også og løftet den nakne, slanke skikkelsen opp i armene sine. Kom opp og tørk dere nå, så kan vi kose oss litt foran peisen før dere legger dere. Han tok det lille ansiktet varsomt mellom begge hender og så henne inn i øynene. Dette var to småjenter som han hadde ansvaret for, to barn som som sikkert hadde opplevd mye vondt og som trengte hans omsorg ikke hans hmmmmm lyster! Da vet jeg hva som skjer og da blir hun bare enda ømmere!

Beste vibrator hårete damer - Uttrykke Japanske sex

De to skøyerjentene visste godt at han var forlegen, og de visste hvorfor også. Da de var blitt alene, følte begge seg forlegne, Vermund kanskje mest. Så hørte jeg at jeg sutret: neiiiii, onkel, du du må ikke! Det siste pustet hun kjælent inn i øret hans. Hun strakte ut en liten, leken og lyserød tungespiss og dermed samarbeidet de to om å suge, slikke og kjærtegne pikken hans! Han kikket bort på Marte, som slett ikke protesterte, men rødmet dypt og slo blikket ned. Altså de bader sammen, splitter nakne og vasker hverandre! Plutselig klarte ikke Vermund det heller, han gled ned mellom de sprikende lårene hennes, og det var hennes ivrige hånd som førte ham på plass, og den klemmende trangheten som omsluttet ham, føltes så riktig, så uunngåelig, og da han hørte det frydefulle, hikstende stønnet. For da gikk de fort-forte elektriske ilningene gjennom meg enda sterkere enn før! Hun hulket nesten, og den våte spalten gned seg eggende mot oversiden av det hamrende, pulserende lemmet hans. Så nydelige dere er! Det merkelige var at det gikk for MEG først! Det hadde jeg visst, for jeg så at han nikket med hodet. Hendene hans lå rundt hoftene deres, og han kilte de faste små rumpene deres litt. Der kan du ha småtingene dine, smilte presten, og nå som du er blitt så stor og pen, norsk chatroulette hd teen anal kommer det kanskje friere på besøk etter hvert, som vil gi deg smykker som du kan ha oppi der! Men da jeg hadde ryddet av bordet og sto ved oppvaskbenken, var han plutselig like bak meg. Og så rykket det til i den slanke kroppen, hun hikstet og stønnet, deretter kjente han at hun ble slapp og han kunne løfte henne bort.

Beste vibrator hårete damer - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *