Kategori: Fisting

brasiliansk voksing oslo menn drøbak

Brazilian Wax for Menn - Priser wax for kvinner og menn Velkommen til FrenchBeauty og få hjelp av erfarne terapeuter. Nyt ro og stillhet i vår salong. Vi har lang erfaring innen hud- kroppspleie, make-up tattoo, hårf. Brazilian wax for menn. Voksing menn oslo - Wax On Wax Off! Wax OFF - Salong for voksing og skjønnhetspleie Hårfjerning menn - Hårfjerning i Oslo - Lycon voks Vi kan brasiliansk voks! Brazilian Waxing (Intim voksing) er noe flere av klinikken i Oslo utfører både for menn og kvinner. Prisliste Oslo «Sugaring» hårfjerning med sukkervoks; Exuviance; Filmvoks; Hotwax; Hudpleie ikkruk; Hudpleie oslo; Kjemisk Peeling; Litt om brasiliansk voksing; Manikyr / negler oslo; Stripsvoks ikkruk; Sugaring; Vajacial; Vipper Voksing kvinner. Brasiliansk voks Steg-for-steg; Vajazzling; Voksing kvinner oslo; Voksing menn bergen; Voksing menn oslo. Voksing for kvinner og menn.

Brasiliansk voksing oslo menn drøbak - Voksing for menn

Når vi vokser de mest intime delene, bruker vi lavmånet oljevoks, så vel som lavminnet bivoks. . Om oss, wax ON! Søkeord som leder til denne artikkelen. Under kan du lese litt om prosessen, ofte stilte spørsmål og hvilke forventninger du kan ha når du vokser deg. Fordelene med voksing er mange; Den går fort, passer alle hårtyper og gir svært liten risiko for hudirritasjon og hevelse. . brasiliansk voksing oslo menn drøbak

Brasiliansk: Brasiliansk voksing oslo menn drøbak

Du kan selv velge hvilken terapeut du vil booke til. Hva er en brasiliansk voks kan variere, men med oss har vi gjort det enkelt, vi kaller all intim vekst for brasiliansk voksing og bare på behandlingstidspunktet velger du hvor mye hår du vil fjerne eller beholde. Dette var løsningen av år med harving med barberhøvel. . Noen ønsker å fjerne alt hår både foran og mellom baken, andre velger å holde en smal stripe av hår, kalt mohikan voks. . Vi har 7 salonger i Oslo, og en salong i, bergen sentrum. Det er bedre at du kommer med for lange hår enn for korte. Wax OFF er et konsept innen skjønnhetspleie, hvor voksing er i hovedfokus. .

Videos

Wax and Beauty: Brasiliansk voksing oslo menn drøbak

Mange er vi som brukte barberhøvelen til å fjerne uønsket hår rundt de intime kroppsdelene og bikinilinjen. . Er hårene for lange trimmer vi dem ned til rett lengde. Uke for best resultat. Dette er helt opp til hver enkelt hva de ønsker. Vi kan brasiliansk voks! I tillegg holder hårene seg borte mye lengre ved voksing, samt man har større sjanse for å unngå inngrodde går og kløe etter hårfjerningen. Brazilian Waxing (Intim voksing) er noe flere av klinikken i Oslo utfører både for menn og kvinner. .

Brasiliansk voksing oslo menn drøbak - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *