Kategori: Slaver

poenget! Gid de alltid sammen må banke. Skål for alle tiders pike, og alle tiders kjekke kar! Skikk deg bra, og stell ditt hjem vær ikke gjerrig på en klem To øyne møttes to hjerter slo og straks var Amor der med bue og pil. Livet går som en dans hvis han er din - og du er hans! Lille frue, i den stue er det du som går på vift Husk at mannen tar en annen hvis du bruker leppestift! Må ekteskapet dem berike, med minst halvt hundre tvillingpar! Gid den pil som traff så hvasst, alltid måtte sitte fast.

Bryllupsdikt: Bryllupsdikt til kort porrvideo

Og kan ikke eies, og skal den vare, må den pleies! For å bli lykkelig i et ekteskap gjelder det noe meget mer enn å finn eden rette, det gjelder også å være den rette. Et samliv går lett som dans på lilje, når han får befale  - og hun får sin vilje Et ord til konen et ord til mannen Husk alltid den ene å hjelpe den annen Lykke på reisen begge to Men jeg kommer etter sa storken. Doods, får du en god kone, blir du lykkelig. Et deilig hjem vi ønsker dem og søte små med øyne blå, en pose full av lykkens gull og sorgene helst under null. Vår hilsen vi sender den nye duett Del allting som venner og livet blir lett Det skjønneste dikt og de deiligste ord skal brudeparet have, og alle de goder der finnes på jord skal lykken bringe som gave- To hjerter, to sjeler - en tanke. To blussende ansikt, lyser i lykkens glans.

Videos

Couple s First Porn.

Trollkatta: Brudeparet: Bryllupsdikt til kort porrvideo

Gjør ekteskap til felleskap og lidenskap til egenskap., denne dagen fører dere inn i en verden full av overraskelser og opplevelser dere ellers hadde gått glipp., til Brudeparet. To må man være om livet skal lykkes to når et kjærlighetstempel skal smykkes to når det stormer to i det stille to for å kunne og to for å ville Intet er så stort på jord som bryllupsdagens givne ord Velsignet være bryllupsferden den. Gid lykken må strømme fra sky, som regnet gjør over Bergen by Kjærlighet inne - kjærlighet ute sprengte hjertedørens rute. Kjærlighet faller ofte på liljen Å holde på den kommer an på viljen Når en blir to må man si det formeres men tallet kan også multipliseres Må kjærligheten aldri dømen sette blomst, frukt og frø Å dele seng og bord om ekteskap er gamle. Får du en dårlig kone, blir du filosof., sokrates, ekteskapet er en vidunderlig innretning som tillater to mennesker å dele bekymringer de ikke hadde før. Har de også samme mål drikker vi brudeparets skål! Må dagene skinne strålende farger et høytidsminne gjennom livet frem. Hånd i hånd, skal livsveien vandres-, om det blir bakker.

Bryllupsdikt til kort porrvideo - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *