Kategori: Slaver

stor fitte erotiske noveller

la hånden på benet hennes, rett over kneet. Med ett berører en tunge meg forsiktig, den glir bare såvidt over fitta, men det er nok til å sende en serie med frysninger igjennom kroppen min. Som om noen blåser en tynn stråle igjennom en trutmunn. Hun ville på død og liv se en eller annen tragisk drama film som jeg ikke husker navnet på, og siden Geir ikke ville gå, insisterte hun på å gå alene.

Stor fitte erotiske noveller - Cuckold, erotiske

Orgasmen ruller igjennom meg som bølger på en strand, den ene bølgen kraftigere enn den andre, før hele meg blir liggende å hive etter pusten, og små kramper går igjennom kroppen min. Nesten helt ut, så jeg kan kjenne kanten av kukhodet hans så vidt inne i meg, før han driver den helt til bunns igjen. Muskelene inne i Trine slappet av og jeg lot fingrene mine gli ut av henne. Vent, hvor skal du? Jeg var tidlig på plass, og satt og ventet, og så på menneskene etterhvert som de kom inn, jeg ville gjerne ha et glimt av henne før lyset ble slått av, ikke fordi jeg ville ha noe nytte av det, men derimot fordi jeg var. Jeg berørte henne igjen når jeg satte den ned, etter å ha tatt meg en solid slurk. Underlivet mitt beveger seg så mye frem og tilbake som de stramme repene tillater. Hun smilte til meg, når jeg reiste meg opp og slapp henne forbi, og gled ned i setet ved siden av meg. Når jeg åpner dem igjen, jeg sovnet visst, så er hendene mine fri, og vinduet lukket. Hendene hans holder meg godt om hoftene og det føles som om han trer meg ned på pikken, og trekker meg av, før han igjen trer meg ned på den. Men jeg visste med meg selv at det kom til å bli med fantasien, for det var overhodet ikke en del av Trines fantasi. Jeg satt og forbannet meg selv for ikke å ha spurt Geir da jeg snakket med ham for mindre en tre timer siden, og jeg forbannet meg selv for ikke å ha spurt om å få se et skikkelig bilde. Selvsagt vet jeg at jeg ikke er alene, Knut ligger rett ved siden av meg, og om jeg bare beveger armen litt så kan jeg ta på ham. Med et høyt, langtrukket stønn kom hun, selvsagt akkurat når en kysse scene utspant seg på lerrettet og det var stille. Igjen hever han underlivet mitt, og denne gangen treffer han målet. Ørene er spisset, men det eneste jeg greier å oppfatte er den jevne, dype pusten til Knut. Videos, husband, Wife And A Friends Story. En kvinne som jeg omtrent ikke hadde lagt merke til, kom og satte seg ved siden av meg. To av fingrene mine skilte forsiktig kjønnsleppene hennes, og en finger gled fra toppen og nedover revnen, til jeg fant det lille hullet. All tekst på disse sidene er beskyttet av loven om opphavsrett og det er forbudt å kopiere hele eller deler av disse nettsidene uten skriftelig tillatelse fra dream entertainment AS Dersom du ønsker å kontakte oss, kan det gjøres via post @. To fingre legger seg på hver sin side av klitten min, presser den litt frem, og gjør den mere følsom for berøringer. Vel, det var ihvertfall hva Geir hadde fortalt meg den første gangen på snakkegruppa. Hun så rart på meg, og spurte: - Hva heter jeg? Med hendene presser han forsiktig, men bestemt hele underlivet mitt litt opp mot den sultne munnen sin.

Hvordan Bli: Stor fitte erotiske noveller

Fremdeles med fingeren inne i henne begynte tommelen å massere den lille knappen hennes. Som om blikket er fysisk kan jeg kjenne hvordan det glir over kroppen min. Igjen prøver jeg å se hva det er, men kan bare se en skygge, en skygge som er stor, som om vedkommende med vilje gjemmer seg under en dyne eller noe liknende. Nå greier jeg såvidt å se konturen av ham i de første solstrålene som trenger inn igjennom gardinene, men det er ingenting ved ham som er kjent. Bare et kjapt glimt, og et øyeblikk lurer jeg på om det bare var innbilning. Har du noen spesielle cuckold-minner eller fantasier? Så begynner pusten til Knut igjen å gå tungt og jevnt.

Stor fitte erotiske noveller - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *